Hlavní obsah
Článek

Nejkrásnější žena světa roku 2006 Táňa Kuchařová (36) si jako modelka nutně musí udržovat bezchybnou postavu, sport je tak jejím každodenním chlebem. Že je ve skvělé kondici ostatně předvedla i v poslední řadě taneční soutěže StarDance, kde skončila na druhém místě. Své fyzické síly si s profesionály změřila i včera během běžeckého závodu Grand Prix.

Na to, že je začátek září, vyšlo počasí běžcům ideálně, ba možná bylo až moc teplo. „Praha ve třiceti stupních nebyla zrovna nejideálnější," krčila rameny Taťána, která se během svého pětikilometrového běhu pořádně zapotila. Vedro ji ale rozhodně neodradilo, motivovali ji ostatní běžci a skandující přihlížející. „Nikdy předtím jsem se podobného závodu nezúčastnila a byla jsem nadšená. Překvapila mě skvělá atmosféra, dav lidí mi dodával energii," svěřila se Super.cz nadšená Kuchařová, která uběhla pětikilometrový úsek ve svém osobáku třicet minut a třicet sekund. „I přes to vedro jsem byla o dvě minuty rychlejší než jindy," radovala se.

Držitelka titulu Miss World se dříve běhání spíš vyhýbala. Když ale začala trénovat v rámci svého projektu „Mých pět kilometrů“, běh si zamilovala. „S ostatními běžkyněmi se vzájemně podporujeme. Dokonce pořádáme i hromadné tréninky v pražské Stromovce, kde nám radí odborníci, jak správně běhat," svěřuje se nadšená Táňa, která hodlá příště uběhnout už desetikilometrový závod. „Hodně jsem na běhání změnila názor, je to příjemný, když člověk překoná počáteční nechuť. Běhání je pro mě skvělý relax," dodala Taťána Kuchařová.

Reklama

Další články

Načítám