Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už dlouhá léta se těší dýdžejka Lucca (45) velké přízni nejslavnějšího světového dýdžeje Carla Coxe. Letos už po čtvrté přijala krásná hudebnice, vlastním jménem Lucie Dvořáková, pozvání a navštívila slavného kolegu v jeho luxusním sídle na Ibize.

Dostaly se k nám snímky, jak si Lucca užívá Carlovy pohostinnosti a v plavkách relaxuje u bazénu a v houpací síti. „Carl mě pozval do své vily. S několika dalším známými jsme třeba vyrazili lodí na výlet na ostrov Formentera," vzpomíná Lucca na příjemný pobyt, který prožívala bez svých synů, které má s hudebníkem a členem kapely Lucie Michalem Dvořákem (58). „Dost jsem se bála, že mi budou chybět, ale bylo to pak nakonec dobrý. Jsem s dětmi téměř neustále, takže jsem si psychicky odpočinula," vysvětluje Lucka.

Nejslavnější česká dýdžejka si v průběhu prázdnin užívala u Carla Coxe pět dní dovolené a na jejich konci se sem ještě vrátila. Její druhá návštěva už ale nebyla výhradně o odpočinku, Lucca zde vystřídala Carla za gramofony ve slavném klubu Space. „S Carlem jsme navázali ještě užší spolupráci, budeme spolu dělat hudbu, kterou chce potom on sám vydat," tetelí se Lucca.

Reklama

Další články

Načítám