Hlavní obsah
Článek

Do svých postav se muzikálová zpěvačka vždy zcela promění. Proto nebylo divu, když na focení promo fotek oblékla Iva Marešová kostým pro roli Marie Antoinetty, ve které se alternuje s Monikou Absolonovou (47).

„Řekla bych, že jsem vzhledem ke své citlivosti takový „načítač“ energií a esencí osob, které zrovna na jevišti ztvárňuji. Takže třeba díky Antoinettě cítím mnoho vášně, lásky, ale i bolesti, křivdy. Cítím též obrovskou ženskou sílu a hloubku a také nepochopení. Když stojím na jevišti, těžko se to popisuje slovy, ale doslova vím a cítím, jaká skutečně byla," nechala se slyšet Iva a jedním dechem dodala: „Antoinetta je pro mě jednou z archetypálních žen. Miluju svoje ženství a díky rolím, jako byla Lucrezia Borgia nebo právě Antoinetta, si mohu sáhnout i do skrytých míst sebe sama.“

Iva si na focení vybrala ten vůbec nejodvážnější kostým z představení, který má na sobě při milostné scéně s Fersenem. Před objektivem se tedy předváděla v korzetu a spodničce odhalující samodržící punčochy.

Styděla se Iva na place? „Abych řekla pravdu, tak ani ne. Nicméně měla jsem trochu obavy především z kamery, která byla na místě, protože to, co člověk uhlídá na fotkách, nemusí vždy uhlídat před kamerou. Bála jsem se, aby kamera nezachytila příliš mnoho, protože přesto že jsem žena vášnivá, vážím si sama sebe a své dary, ať už fyzické či duchovní, dávám, jenom když se pro to sama rozhodnu,“ říká Iva Marešová.

Reklama

Další články

Načítám