Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Také se díváte na bezchybná těla slavných a říkáte si, jak je možné, že vypadají tak dokonale? Nejste sama. Ale nikdo není dokonalý a i modelky, které vídáte na titulkách časopisů, mají nedostatky. Jen je ale umí skvěle maskovat. Inspirujte se!

Je to až neuvěřitelně jednoduché

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Trápí vás špíček na břiše? Ráda byste vlastnila pevnější a kulatější pozadí bez celulitidy? Tyto drobné nedostatky netrápí jen vás. A navíc je lze napravit. Rychle, snadno a bez námahy. Pomocí Push-Upek měníme svůj dekolt, pomocí make-upu upravujeme tvář, tak proč si třeba nevytvarovat zadeček, nezeštíhlit stehna anebo nezúžit pas? Nejedna celebrita každý den obléká stahovací a tvarovací prádlo, díky kterému jsou drobné nedostatky pryč. Podívejte se, jaké kousky vám zajistí postavu snů.

Sexy dekolt bez plastiky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ke spokojenosti vám chybí pár centimetrů přes hrudník? Vždy jste toužila po sexy žlábku mezi prsy, který muži tolik milují? Pro plnější dekolt se ani nemusíte vrhat pod kudlu. Vystačíte si s double Push-Up podprsenkou, která pomocí pěnových vycpávek prsa vytvaruje a přidá jim na objemu. Tento kousek se saténovými košíčky a luxusní krajkou vám dodá sexappeal i sebevědomí. Nebojte se předvést sexy plný dekolt i vy!

Vyhladí celulitidu a podpoří spalování tuků. Ano, pořád máme na mysli spodní prádlo!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jak je to možné? Materiál Revolutional SLim obsahuje kofein, retinol, mastné kyseliny, aloe vera a vitamín E. Tyto účinné látky aktivně působí již po osmi dnech – posilují, zpevňují a podporují hubnutí. Zeštíhlující efekt těchto revolučních kalhotek byl klinicky prokázán. Pro krásnější postavu stačí udělat jediné – nosit je! Díky bezešvému střihu nejsou vidět ani pod obepnutým oblečením a vy se můžete celý den cítit sebejistě.

Kalhotky s Push-Up efektem pro zakulacený sexy zadeček

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kouzelné kalhotky? Kdepak. Jen bezchybně navržené! Unikátní kalhotky Extra Boom Pants jsou vybaveny pěnovou Push-Up výztuží, která dá vašemu zadečku požadovaný zakulacený tvar. Extrémně lehká výplň není cítit ani na omak. Váš zadeček bude vypadat skvěle za všech okolností – přesvědčte se a užívejte si obdivné pohledy i nově nabyté sebevědomí. Tyto luxusní kalhotky pořídíte exkluzivně na Astratex.cz!

Na ples i do práce: Stahovací šaty pro ladné křivky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud se chcete cítit sebevědomě i v upnutých šatech, které odhalí každý nedostatek, oblékněte vysoce stahující a tvarující šaty. Zeštíhlí pas, zpevní bříško i boky a díky všité podprsence dají vyniknout vašim přednostem. Ať už je obléknete pod společenské šaty na ples anebo pod sukni do práce, budete se cítit naprosto neodolatelně. Přesvědčte se!

Další články

Načítám