Hlavní obsah
Článek

Dvojnásobná olympijská vítězka, česká rekordmanka v hodu oštěpem a čerstvě také mistryně Evropy Bára Špotáková po dlouhé době vyrazila na párty s přítelem Lukášem a synem Jankem. Pořídili si nový dům, a tak si nenechali ujít otevření nového concept storu s kuchyňským vybavením.

"Jsem tady s malým a za chvíli jdeme domů. Jsme tady proto, že vybavujeme nový dům. Je toho spousta, co ještě potřebujeme," řekla Super.z Bára, která je i přes výchovu syna ve skvělé formě. Jak to dělá?

"Je to na sto procent všechno podřizovat atletice, mít babičky, partnera, který vás podpoří a řekne, že to stojí za to, když dítě vstává v pět hodin ráno, trávíte s ním čtyři hodiny a místo toho, abyste pak s ním šla spát, tak letíte na trénink. Musí být lidi, kteří vás podpoří. Je to prostě náročný," přiznává Bára, která nám poprvé ukázala zásnubní prstýnek od partnera. Je tedy svatba v plánu v blízké době?

"Lukáš je ideální, je skvělý. Mám prstýnek, je to předzvěst. Ale teď nemáme čas vůbec na nic. Do budoucna to určitě není vyloučené. Už jsem to odkývala, takže snad necouvnu," smála se Špotáková.

Reklama

Další články

Načítám