Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Říká vám ještě něco jméno Zuzana Štěpanovská? Obdivovatelé ženské krásy si nejspíš vybaví, že tato sympatická blondýnka uspěla ve vůbec prvním ročníku soutěže Česká Miss.

První Česká Vicemiss 2005 prožila rušné léto plné pracovních povinností, díky kterým se však podívala do mnoha evropských měst. Jednou z příjemných pracovních cest byla návštěva Atén, kam se vypravila na pozvání univerzity, jíž je absolventkou, aby vystoupila na místní univerzitě s proslovem k promujícím studentům.

„Byla to pro mě velká pocta, velmi si této příležitosti vážím. Byla jsem pozvána nejen jako bývalá studentka s úspěšnou pracovní kariérou (Zuzka pracuje v nadnárodní americké společnosti - pozn.), ale také jako Česká Vicemiss. Takto jsem byla představena i moderátorem slavnostního večera,“ vysvětlila svoji roli na akademické slavnosti česká kráska. „Pevně věřím, že mi titul České Miss, tato zkušenost, pozice a status pomohl již několikrát v životě a toto byla jen další příjemná ’povinnost’, kde jsem mohla reprezentovat nejen naši úspěšnou soutěž, ale také Českou republiku.“

Související témata:
Athény

Reklama

Další články

Načítám