Hlavní obsah
Článek

Nejvýraznějším hostem koktejl párty pořádané u příležitosti představení kolekce Toma Forda byla bezesporu bloggerka Ina T. Extravagantní brunetka si potrpí na speciální pokrývky hlavy, a tak do prostor hotelu nakráčela s fascinátorem známé kloboučnické značky Maison Michel.

„Hrozně dlouho jsem po téhle věci toužila, a když vyrážela moje známá do Londýna, tak jsem jí požádala, aby mi to koupila," nechala se slyšet Ina. Bloggerce zakrývala krajková část čelenky oči, a tak jsme se jí se zájmem ptali, jestli nemá problém s orientací v prostoru. „Uznávám, že přes tohle se dívá velmi špatně," smála se Ina, která se pohybovala velmi opatrně.

Originální čelenky s oušky od Maison Michel už zdobily hlavy Lady Gaga, sester Mary-Kate a Ashley Olsenových, ‪Cary Delevingne, Katy Perry‬, Madonny a během své návštěvy Londýna si je v legendárním obchodu Selfridges vyzkoušela Simona Krainová.

Není to poprvé, co bloggerku zdobil podobný výstřední kousek. Během loňského ročníku Mercedes-Benz Prague Fashion Weekend poutala pozornost během večera Gala Fashion Night s fascinátorem připomínajícím ptáka podle návrhu bývalé šéfredaktorky italské mutace módního časopisu Vogue Anny Dello Russo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám