Hlavní obsah
Článek

Jestli se dá už u takhle malých dětí tipovat, čím jednou v dospělosti budou, tak v pořadí druhá dcera špičkového hokejisty Patrika Eliáše Kaila Patricie bude zcela jistě herečkou! Super.cz s ní strávil nějaký ten čas v Praze na Václaváku a během něj nám předvedla tahle neuvěřitelně roztomilá holčička kompletní rejstřík výrazů tváře. Bohdalová hadr!

Zvládla opravdu vše. Od rozmrzelého natahování přes zadumání až po vychechtanost. Slavný hokejový útočník se o ni celou dobu, kdy byl s oběma dětmi a manželkou Petrou Eliáš Volákovou na bezpečnostní akci Praha dětem, láskyplně staral. Nezanedbával ale ani starší Sophii Gabrielle, s kterou chodil po stáncích a atrakcích.

Patrik je hrdý táta holčiček. Že kluka nemá, mu vůbec nevadí a už se to prý s manželkou ani nebudou snažit dohnat. „Budu rád chodit na balet, tancování a dívčí sporty, jako je tenis a golf. Až skončím kariéru, tak ho aspoň budu hrát,“ říká hvězda NHL, která za život nastřádala spoustu brutálních zranění, přesto ale věří, že dvouletou smlouvu ve svém klubu ještě dodrží a konec aktivní kariéry ještě oddálí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám