Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) je holka krev a mlíko, která neustále musí poslouchat narážky na svou váhu. A nejinak tomu bylo i v druhém dílu nové primácké talkshow Richarda Genzera (57) a Michala Suchánka (58) s příznačným názvem TGM.

Moderátoři se probírali bulvárními titulky a dostali se i na téma Ewiny stravy. „Je pravda, že si fotíš jídlo a posíláš to výživové poradkyni?,“ ptali se zpěvačky, která jim překvapivě přiznala, že částečně ano.

Spolupráce s dietářkou ale zdá se přináší ovoce, protože Farna viditelně shodila nějaké to kilečko dolů a moc jí to slušelo. Genzera se Suchánkem pak provokovala v ultrakrátkých džínových šortkách a ti si pro ni na oplátku připravili dva zábavné úkoly.

Nejprve si vyzkoušela lyžařský trenažér a poté se pustila do vtipného souboje s Michalem Suchánkem. Oba si naplnili ústa vodou, Richard je měl rozesmívat, a ten kdo nevydržel vyprsknul vodu na toho druhého.

Reklama

Další články

Načítám