Hlavní obsah
Článek

Asi nejvíc nás uhrančivá brunetka zaujala v hlavní roli bláznivého filmu Eliška má ráda divočinu, ale Zuzana Stivínová se stále objevuje v nových českých filmech. V seriálech ale nikoliv. Důvod je jednoduchý. Už několik let žije s manželem a dětmi v Americe a do Česka přijíždí jen na letní prázdniny.

"Užívám si tady poslední dny, pak už opravdu musíme letět. Dětem je osm a jedenáct a nechci, aby zanedbávaly školu," vysvětlila Super.cz Zuzana, která je prý s americkým školstvím velmi spokojená. "Škola je skvělá, ale přijde mi, že my jsme třeba ve třetí třídě v matematice pokročili daleko víc. A hodně hnusně tam vaří, takže dělám dětem obědy. Ale škola je opravdu výborná," ujistila.

Přes léto opět Zuzana natočila několik filmů. "Jde o televizní film Lenky Wimmerové Kozy léčí a už 17. listopadu půjde film od Jirky Stracha. Bylo i víc drobností a také hodně příprav na příští sezóny, dokonce i na sezónu 2016," vypočítala.

Zuzana nelení ani v New Yorku, kde žije, a nevěnuje se pouze dětem a domácnosti. "Natáčím krátké filmy, dělám divadlo a hodně často čtení. Tady by se asi řeklo inscenované čtení, to čteme třeba novou divadelní hru, je to na jednu zkoušku, máme skvělé obsazení a je to velký zážitek," vysvětlila. "Cíleně ale kariéru nedělám, to by mne musel vystřídat v péči o rodinu můj muž a to nechci. Ale můj čas ještě přijde," usmívala se.

Nevynechává ani společenské povinnosti a díky nim se setkává i se slavnými zahraničními tvářemi. "Třeba na večírku Dioru jsem šla na fiting a divila jsem se, proč je ta krásná slečna, která se mnou jela ve výtahu, tak zahalená. A ona to byla Lupita (herečka Lupita Nyong'o), po které tam fanoušci nadšeně skákali a musela se schovávat," vyprávěla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám