Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je obdivovaný nejen kvůli smyslu pro humor, ale taky kvůli svému vzhledu. Když ale Leoš Mareš (47) moderoval finále modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look, tak rozhodně nepatřil mezi největšího krasavce v místnosti. Letos se totiž vůbec poprvé soutěže neúčastnily pouze dívky. Premiérově také chlapci.

Už během moderování se Leoš svěřil publiku, že je z převahy skoro o polovinu mladších chlapců zdravě nervózní a dělal si legraci ze svých krátkých nohou. „S kluky to bylo moc fajn. Když tam byli kluci i holky, tak to mělo najednou úplně jinou atmosféru," říká Leoš, který se s mužskými modely v zákulisí přátelil. „Kluci dělali v zákulisí skvělou atmosféru. Skončilo finále a všichni modelové si se mnou chtěli udělat selfie. Z finalistek za mnou nepříšla ani jedna," směje se Mareš, který komentoval módní přehlídku složenou z mužů vůbec poprvé v životě. „Pánskou přehlídku jsem nikdy nemoderoval. Pánské přehlídky se skoro nedělají, a když už ano, tak nejsou moderované."

Moderátor byl nadšený z vítězství patnáctileté Barbory Podzimkové. „Česká vítězka je vážně hezká holka. Došlo k něčemu, co nebývá k vidění. Obecný vkus krásy a modelingové parametry jsou dvě rozdílné a často neslučitelné kategorie, ale dneska se je podařilo spojit," řekl nám nadšeně na afterparty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám