Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Obávanému jo-jo efektu v Hollywoodu vládne tento třicetiletý herec, komik, producent a filmař. S jeho váhou je to jako na houpačce, ale během posledních tří let se zakulatil až nezdravě. Jonahu Hillovi nepomohl během události Muž roku v Londýně ani na míru střižený oblek v zužující černé barvě.

Nadváha ale Hillovi rozhodně nebránila v získání ocenění. Podsaditý vtipálek pronesl i originální děkovnou řeč. „Chci touto formou oslovit pár lidí. Emily Muffat, moje první holka, kterou jsem miloval... V šesté třídě ses se mnou rozešla po telefonu. Opravdu mi to zlomilo srdce. Byl jsem vážně zdrcený a smutný. Nevytahuju to teď proti tobě. Jen tak mimochodem, jsem teď sakra mužem roku GQ!,“ zvolal nakonec radostně Jonah s elegantní skleněnou cenou pro Muže roku se svým jménem v rukou.

Dvakrát nominovaného oscarového herce si možná vybavíte i z komedií Zbouchnutá, Superbad či Dostaň ho tam. Dále si kromě Vlka z Wall Street zahrál po boku Brada Pitta v Moneyballu či s Channingem Tatumem v krimi komedii 21 Jump Street.

Reklama

Další články

Načítám