Hlavní obsah
Článek

Můžete ho nemít rádi, ale jedno mu nelze upřít: herec Roman Vojtek (52) si i ve svém věku udržuje velmi slušnou figuru! Částečně ji poodhalil v aquaparku, kde byl trénovat hluboký ponor v osm metrů hluboké jámě. Chytlo ho totiž potápění, a tak testuje, jak dlouho dokáže vydržet pod vodou na jeden nádech.

„Absolvoval jsem několik kurzů v Chorvatsku a strašně mě to chytlo. Po dvou kurzech jsem dokázal na jeden nádech jít do čtyřiceti metrů. A rekord pod vodou mám 5:25,“ pochlubil se Roman.

Fyzičku by mu mohli závidět i kluci o generaci mladší. Však také Roman dostane už brzy pořádný záhul, takže se mu síly budou hodit.

Blíží se totiž premiéra muzikálu Mamma Mia!, v němž je jednou z hlavních hvězd (hraje Harryho, jednoho z potenciálních otců Sophie), a protože hlavní hrdinové na závěr budou oblečeni do typických kostýmů kapely Abba, každý špek navíc by byl pořádně vidět.

„Vůbec se toho nebojím. Je to paráda, zvonáče, vysoké boty a límce, barvičky… Už se vidím,“ usmíval se Roman, který prý tuší, že muzikál bude podobný fenomén, jako před lety Dracula. Je pravda, že už nyní jsou letošní termíny téměř vyprodané, tak se mu třeba věštba splní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám