Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelce a zpěvačce Jitce Válkové (32) její stylista vybírá hodně sexy outfity a ani na česko-slovenském finále soutěž Elite Model Look tomu nebylo jinak. "A ten výstřih byl dokonce ještě o něco větší, když jsem se poznala s paní návrhářkou, všichni tři jsme uznali, že pro tuhle příležitost bude lepší trochu ho přizašít," svěřila krásná Jitka.

Ta vyrazila do společnosti poprvé od posledního rozchodu s fotbalistou Adamem Klavíkem a zatím nového partnera nemá. "Vždycky jsem šla ze vztahu do vztahu, tentokrát tomu tak není, mám čas přemýšlet a věnovat se sama sobě. Docela si ten single život užívám. Léto jsem měla takové relaxační, byla jsme u našich, chodila jsem na houby," vyprávěla.

Teď už ji ale čeká kolotoč práce. "Na září i říjen mám docela nabitý diář. Modeling jen minimálně, hlavně je tam zpívání a moderování. A když jsem sama, aspoň se můžu soustředit na práci," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám