Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Krausová (60) sice letos oslavila šedesátku, ale věk na ní rozhodně není znát. Exmanželka Jana Krause (70) a současná partnerka charismatického Karla Rodena (61) pořád patří k velmi atraktivním ženám, které o sebe dbají, a klidně byste jim hádali o deset let méně.

Společně s Karlem Rodenem Krausová často vystupuje i na divadelním jevišti a nedávno se po boku životního partnera objevila také v černé krimi komedii režisérské prvotiny baviče Ondřeje Sokola (52) Krásno, který si dnes kdykoliv od 18 hodin do půlnoci můžete zdarma pustit na portálu Seznam.cz v rámci tradičních filmových střed.

Populární člen Partičky Ondřej Sokol film nejen režíroval, ale také si v něm zahrál hlavní roli a podílel se na scénáři. Jindy šarmantní Krausová i Karel Roden přitom v tomto filmu moc „krásně“ nevypadají.

Zatímco Roden je majitelem pohřební služby, Krausová hraje maminku Sokolova nejlepšího kamaráda z dětství v podání zatím méně známého herce Martina Fingera. A právě v této roli byste jí šedesát let klidně hádali, ač jinak vypadá mnohem mladší.

Děj černé komedie se točí kolem dvou kamarádů, kteří se vracejí do rodného města, aby vyšetřili smrt matky jednoho z nich. Krásno je natočeno lehce ve stylu bratří Coenů, plné zábavných postav.

„Snažili jsme se najít ironický pohled na věci, které komické nejsou. Jde jen o to umět to citlivě zachytit, najít tu správnou optiku, jak to sejmout,“ charakterizoval snímek Sokol. Převážná část filmu se natáčela v Šumperku, zbytek potom v ateliérech i exteriérech v Praze.

Reklama

Další články

Načítám