Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Ivanu Chýlkovou (60) jsme naposledy v kině viděli jako zlou macechu v pohádce Tři bratři inspirované Dvanácti měsíčky. Zatímco svoji Holenu protežovala, Maruška byla doma za služku. Ve skutečném životě to tak ale Ivana rozhodně nemá.

"Vždyť já ani žádná macecha nejsem. To by kluci nemohli mít vlastní maminku. A dávno to už nejsou děti, vždyť už se pomalu blíží mému věku. Jednomu je dvaatřicet, druhému šestatřicet, takže jim táhne na čtyřicítku," krčila rameny herečka na dotaz k synům jejího partnera Jana Krause (70).

Její vlastní syn Jáchym už je v pubertě, a i když jako dítě hrával ve filmech i seriálech, názor na herectví změnil. "Jestli bude ještě hrát? V současné době rozhodně ne. Teď ho zajímá obchod," prozradila herečka. A jak se dívá na ni a její hraní? "Když mu řeknu, ať se jde na něco podívat, řekne mi, že už stejně ví, jak budu hrát. Hraju podle něj všechno stejně," svěřila

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám