Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to už neuvěřitelných osmnáct let, co Iva Kubelková (46) skončila na druhém místě v soutěži Miss ČR. "Tenkrát mi k tomu, abych se vůbec dostala do finále, nejvíc pomohl Honza Měšťák, který zbytek poroty přesvědčil, že i holka s větším hrudníkem může uspět v Miss," svěřila Super.cz Iva na narozeninové oslavě zmíněného plastického chirurga.

"Podruhé jsem k němu přišla na konzultaci asi tak před šestnácti lety a chtěla jsem si nechat zmenšit prsa. Poslal mě tenkrát domů, abych se prý pořádně vyspala a druhý den se koukla do zrcadla,“ dodala půvabná Iva, která díky tomu vyhrávala spoustu let ankety o ženu s nejkrásnějším poprsím.

Na soutěž Miss ČR se ten večer vůbec hodně vzpomínalo, protože mezi hosty byl i bývalý prezident soutěže Miloš Zapletal. "Tenkrát jsme to měly možná jednodušší, než to mají holky teď. Nebylo nás ještě tolik, pořádalo se víc akcí, byl o nás větší zájem. Na druhou stranu ale ještě nefungoval internet, takže trvalo déle, než se stal člověk známým," domnívá se Kubelková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám