Hlavní obsah
Článek

Popularita filmové hvězdičky Moniky Kvasničkové byla v 80. letech srovnatelná s Tomášem Holým. Po románku s Jiřím Krampolem (85) ale vyrazila do světa, kde na ni číhalo hned několik nástrah.

Monika svůj herecký talent projevila například ve filmu Prázdniny pod psa či seriálu My všichni školou povinní. S blížící se dospělostí ovšem nabídky na natáčení ubývaly a Kvasničkovou potkal osud většiny dětských herců, kteří se museli vyrovnat s realitou.

V 17 letech se Monika sblížila s Jiřím Krampolem. Vztah s o 34 let starším mužem ji ale rychle omrzel a odjela do Indie, odkud se vrátila jen se synem Samuelem. Jeho otec totiž skončil ve vězení. „Josef experimentoval s šamanskými technikami, ale nebylo to legální, takže ho v Indii zavřeli na deset let,“ připomene si dětská herecká hvězda nepříjemné chvíle v dnešním Top Star magazínu.

Nepřízeň osudu se poté Kvasničková rozhodla řešit alkoholem. „Rok jsem padala až na to úplné dno a vzala jsem si do ruky flašku, abych to mohla ustát. Ale ta flaška mě úplně položila,“ zavzpomínala Monika, která naštěstí porazila závislost v léčebně a 19 let se už nedotkla alkoholu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám