Hlavní obsah
Článek

Asi nejslavnější nekuchař dneška Ladislav Hruška (46) se jen shodou okolností vyhl těžkému ublížení na zdraví! I když se to nezdá, jeho práce na Nově může být docela nebezpečná. Onehdy prý dostal po hlavě od seniora za to, že zdržuje s vydáním kuchařky, tentokrát ho měl napadnout bodyguard!

„Drtivá většina všech ohlasů na mou televizní práci je kladných. O těch záporných se mi ani nechce mluvit. Ale je pravda, že ještě v době, kdy jsem točil klasické reportáže, jsem se zastal jedné dívky, které ochranka nevybíravě vyhodila přítele. Pán z ochranky mě nedávno potkal. Pamatoval si mě, já jeho už ne, a schylovalo se k tomu, že mě napadne. Naštěstí jsem to nakonec zahrál nějak do autu,“ řekl Super.cz sympaťák Láďa na bezpečnostní akci Praha dětem v centru metropole, kam přišel podpořit domovskou stanici Novu.

A jaké on sám má zážitky z dětství s nebezpečím? „Při pokusu hrát s bráchou fotbal jsem si vyhodil koleno. Od té doby jsem se zapřísahal, že se na ten sport budu radši jen dívat. Kolektivní sporty všeobecně nesnáším, jsem zásadní individualista, takže nejradši za neúspěchy nadávám jen sám sobě,“ dodal Hruška předtím, než vyrazil na Barrandov zasmradit newsroom Televizních novin vlastnoručně vyrobeným pivním sýrem.

Reklama

Další články

Načítám