Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Občas jí má český národ plné zuby, nelze jí upřít, že si jako malá užila svoje. Zatímco jiným dětičkám rodiče v deseti letech četli na dobrou noc pohádky, ona už pochovala několik příbuzných a musela poslouchat detaily o rozprsknutém mozku svého strýce na silnici. Její jedinou oblíbenou zkazkou se musel stát strýčkův pitevní protokol. V osmnácti ji prý zase matka zbila tak, že jiná dcera by ji za to „poslala“ do vazby.

Eva Feuereislová (34), hvězdička posledních VyVolených, která u někoho vyvolává pocit, že nemít umělá prsa, člověk pořádně ani nedýchá, si v životě opravdu zkusila. Zvlášť se svou matkou. Ta nemohla rozdýchat smrt nejprve maminky, pak manžela (Evina otce) a nakonec i strýce, který obě po smrti chlebodárce podporoval. A právě jeho skon byl zásadní, matka Evy se s ním doteď nevyrovnala, navíc fakt, že za smrtelnou autonehodu nebyl viník potrestán, ji dodnes pronásleduje.

Právě kvůli tomu, že maminka se prakticky ničemu jinému v životě pak už nevěnovala, přiměl Evu k tomu, aby od ní v osmnácti odešla. „Kdybych to neudělala, zbláznila bych se. Pořád řešila bezvýsledně jen tu jednu a samou věc. Takže jsem se v osmnácti sbalila a utekla. Stihla mě ještě zmlátit rákoskou jako psa a shodit ze schodů a půl roku pak se mnou nemluvila. Pak ale pochopila, že můj útěk pro mě byla má jediná záchrana. Dnes už spolu jsme schopné normálně komunikovat,“ vysvětluje závěrem Feuereislová.

Reklama

Další články

Načítám