Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Vypadá to skoro jako záběr z šatny studentek filosofické fakulty. Parta mladých holek s okuláry na očích v plavkách opravdu není jev, který by člověk vídal každý den. Naštěstí nejde o žádný drastický záběr: tyhle slečny na rozdíl od těch, které známe z legračních historek a filmů, vypadají víc než obstojně!

Jde totiž o finále soutěže Miss léta 2014 na právě probíhající pražské výstavě Prague Car Festival. A protože spolupořadatelem je neziskovka, která se snaží přilákat zájem mladých lidí o studium na vysokých školách, poznávacím znamením modelek byly právě brýle coby symbol vzdělanosti.

Dívky to tentokrát neměly vůbec jednoduché. V létě absolvovaly roadshow a také semifinálová kola, při nichž musely dosáhnout obstojného času na tobogánu, na výstavě pak dostávaly záludné otázky z oboru aut a IT techniky.

Titul Miss Léta vybojovala Aneta Falcová, která zaujala porotu nejenom svým vzhledem a krásnou postavou, ale i svým nadšením. Hned za ní se umístila Monika Čtvrtečková a na třetím místě skončila Dominika Fousová.

Doufejme jen, že se dívky nebudou chtít zapojit do nelegálních závodů, do nichž se měla prý loni zaplést i Eliška Bučková

Reklama

Další články

Načítám