Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Anglický fotbalový útočník Peter Crouch (30) si umí vybrat nevěstu! Jeho vyvolenou se stala modelka Abbey Clancy (25). Ve svůj velký den vypadala jako opravdová princezna. A přestože to velice slušelo oběma novomanželům, veškerou pozornost na sebe strhla právě Abbey. Především ve chvíli, kdy radostně zvedla pravou ruku i s kyticí nad hlavu a z těsného korzetu její úchvatné bílé róby jí vykouklo ňadro.

Zamilovaný pár se bral ve čtvrtek přesně po roce vztahu v malebné přírodě parku Stapleford v anglickém hrabství Leicesterhire. Obřad se pak konal v místním kostele z 18. století. Přestože svatba vysokého hráče týmu Tottenham Hotspur s překrásnou dlouhonohou glamour modelkou předvádějící převážně spodní prádlo, vypadala idylicky, dvojice si musela projít i těžkými chvílemi. Na fotbalistu totiž praskla údajná nevěra se španělskou prostitutkou Monicou Mint.

Ani tato aféra však nezhatila svatební plány a novomanželé vypadali jako dvě hrdličky. Crouch, který je na fotbalistu se svými 201 centimetry nezvykle vysoký, zřejmě svou milou přesvědčil, aby jej neopouštěla i kvůli jejich miminku. Před třemi měsíci se totiž Peter a Abbey stali rodiči prvorozené dcerky Sophie Ruby.

Reklama

Další články

Načítám