Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Původně byl ohlášený její velký comeback, ve skutečnosti se ale Lucie Borhyová (45), toho času na mateřské dovolené, ohřeje na moderátorském křesle jen v neděli. A pravým důvodem má být velký vítr Novy z nového českého seriálu konkurence, v němž hrají takové hvězdy, že by snadno mohly ohrozit premiéru novácké čtvrté řady Kriminálky Anděl!

„Chtějí, aby diváci měli důvod koukat na Televizní noviny a kvůli Lucce si pak už nepřepínali vedle. Protože Vinaři je vážně seriál, který by tu mohl zamíchat kartami. Úplně se to vymyká zdejším poměrům, netočí to v papundeklu, jde o šestnáct celevočeráků. A hrají tam opravdové hvězdy, Vašek Postránecký, Karel Roden (61), naše Ivana Jirešová nebo Tomáš Matonoha s Pavlem Liškou. Z Kriminálky nám naopak prakticky odešel Martin Stropnický (stal se v reálu ministrem obrany), bude mít v seriálu jen pár scén, a i když diváci mají detektivky rádi, může to být pro ně už okoukané a třeba by rádi přepnuli jinam. A to se nesmí stát,“ dozvěděli jsme se od zdroje z televize.

Borhyová se na obrazovku vrátí jen na jeden den a pak dál bude přebalovat a kojit a dalších pár týdnů o ní neuslyšíme. Pokud tedy Liška a spol. nezazáří a neohrozí dominantní postavení Novy. Což se u námětu týkajícího se tak oblíbeného alkoholu může stát docela lehce…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám