Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K podlým fintám na fanoušky se nejspíš uchýlily i hvězdy takového formátu jako Beyoncé (42) a Jay-Z (44). Zpěvaččin otec Matthew Knowles tento týden v rozhovoru pro jednu houstonskou rozhlasovou stranici prozradil, že zvěsti o jejich manželské krizi a plánovaném rozvodu nebyly založené na pravdě a měly zvýšit zájem médií a především prodej lístků na jejich společné turné On the Run. Předem domluvený měl být údajně i incident ve výtahu mezi Jay-Z a zpěvaččinou sestrou Solange.

Skandál z výtahu newyorského hotelu Standard po after párty Met Gala, který byl zachycen i na kameru, odstartoval domněnky o manželské krizi jednoho z nejvlivnějších párů šoubyznysu a rapperově údajné nevěře.

„Potřebovali něco, čím by nakopli to turné. Všechno, co vím, je to, že pak o tom všichni začali mluvit. Prodeje lístků i alba Solange šly nahoru o dvě stě procent,“ provalil Knowles.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám