Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kyblíková výzva už nějaký ten pátek zamořuje celosvětový mediální prostor a někdy jde o opravdové kuriozity, jako u slavné módní návrhářky, u níž se mnozí asi museli divit, že něco takhle vysušeného ještě skutečně žije, nebo v případě svérázné české zpěvačky. O nosech Lucie Bílé ani nemluvě. Asi nejvtipnější nám zatím připadá Ice Bucket Challenge na podporu boje proti nemoci ALS od malého českého herce velkých rolí Jiřího Mádla (37). Mrkněte na video!

Jirka se rozhodl výzvy zúčastnit, ale pojal to po svém. „Několikrát jsem byl vyzván, abych to udělal. Říkal jsem si, že do toho nepůjdu, protože nejsem stádo z internetu, které podléhá módě. Ale je to pro dobrou věc a já jsem malý muž velkých činů a nebojím se velkých výzev,“ vypráví Jirka na začátek.

„Jdu do toho, ale nikoho nenominuju, protože to je trapný,“ dodá s náležitým znechucením a pak na sebe chrstne prťavého panáka vody. U jeho hlášky, zda v něm byl led, se už vůbec nedá udržet vážný výraz v tváři…

To takový Vašek Noid Bárta (43) zase naopak vzal věc smrtelně vážně, výzvu odmítl a radši poslal peníze občanskému sdružení na podporu psů Pesos. Kdo s čím přijde příště?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám