Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vzhledem ke škatulatům, které na TV Nova probíhají mezi jejich blonďatými moderátorkami v čele s Lucií Borhyovou (46) vracející se pomalu po dvouměsíční mateřské zpět na obrazovku, bychom málem zapomněli, že tam moderuje i jedna bruneta. A krásná.

Častěji než na večírcích, natož na stránkách bulváru, kde se jen krátce probíral její nedávný rozvod, ovšem druhou vicemiss ČR 2006 a moderátorku Renátu Czadernovou potkáme při sportu.

Přestože její postava nepotřebuje žádné vylepšování, ve slušivém oblečku a bez make-upu jí tak můžeme běžně spatřit v pražských ulicích například na hromadných běžeckých akcích. Bez televizního líčení ji ale málokdo pozná, protože vypadá daleko mladší.

„Modelkovské míry moc neprožívám, ale chci se cítit dobře,“ říká Renáta. „Sportu se aktivně věnuji již od dětství a vyzkoušela jsem si mnoho různých disciplín. Aktuálně u mě jednoznačně vede běh. Skvěle si při něm vyčistím hlavu a navíc udělám i něco pro sebe“, dodává.

I když modeling není v její profesní kariéře rozhodně na prvním místě, nikdo by to nehádal. Pořád se totiž může pochlubit dokonalými proporcemi. Ty budou ozdobou kampaně oblíbené značky na sportovní výživu, která bude představena na přelomu roku. Zatím není jisté, zda se v ní Renáta představí jako sličná běžkyně nebo překvapí odvážnějšími fotkami.

Reklama

Další články

Načítám