Hlavní obsah
Článek

Součástí nově připravovaného amerického komediálního seriálu z královského prostředí s názvem The Royals bude i Liz Hurley (49). Ta v očekávané sérii ztvární královnu Helenu, která doslova šílí z průšvihů svých rodinných příslušníků.

Největší vrásky na čele jí dělá její dcera princezna Eleanor. Role se zhostila australská herečka Alexandra Park, která je o generaci starší Hurley skutečně nápadně podobná. Rozverná Eleanor okouší taje sexu nejen s muži, ale i ženami, ale vrchol nastane, když se na jedné párty rozparádí natolik, že začne tančit na stole a všem přítomným tak poskytne skvělý výhled na svůj rozkrok v minišatech. K její smůle ji u toho i vyfotí a snímky se druhý den vyjímají na titulních stranách novin.

„Dovolte mi shrnout můj uplynulý týden. Vagína mé dcery se objevila na titulních stránkách čtyř bulvárů, můj syn chodí s nezaměstnanou a můj manžel nosí tíhu celého světa na svých bedrech,“ říká ve své roli Hurley.

Herečka již v minulosti uvedla, že seriál zachází do extrému. „Pro mě je to jako sex, drogy a rock’n’roll na půdě Windsorského paláce. Rozhodně zde ale nehledejte souvislosti s královnou Alžbětou II. a dalšími členy z řad britských monarchů,“ dodala Hurley.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám