Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lucie Borhyová (46) se vrací do práce. Po pauze, kdy se věnovala pouze mateřským povinnostem spojeným s narozením dcery Lindy, jejímž otcem je rovněž moderátor Michal Hrdlička, diváky Televizních novin přivítá tuto neděli. Samozřejmě po boku kolegy Reye Korantenga (49).

Moderátorka se netají tím, že se zpět do práce chystá dřív než většina maminek, ale zda se už nyní jedná o definitivní návrat z mateřské, nebo jen jednorázový při příležitosti zahájení podzimní sezony, televize prozrazovat nechce. Podle oficiálního vyjádření to však vypadá na druhou možnost. „V neděli se moderování Televizních novin skutečně ujme Lucka s Reyem, jak to bude dál, je pro diváky překvapením,“ zněla odpověď.

Jsme tedy zvědaví, zda se po nedělním vysílání po bok Korantenga opět vrátí Kristina Kloubková, s níž zprávy moderoval po dobu Luciiny nepřítomnosti, nebo Borhyová skutečně naplno naskakuje zpět do pracovního procesu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám