Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V době, kdy vznikly tyto fotografie, ještě ani jeden z nich netušil, že jednou bude tím, kdo se svou drahou polovičkou bude plnit stránky bulvárního tisku i webů nejvíce ze všech. On si razil cestu k rapu v rodném Chicagu, ona se narodila do jedné z nejbohatších rodin v Los Angeles. Přesto spolu dnes tito dva vychovávají kouzelnou dceru a brzy se přestěhují do jedné z nejluxusnějších nemovitostí v Kalifornii, kterou si před pár týdny pořídili...

Zdánlivě různorodý pár Kim Kardashian (43) a Kanye West (46) je podle internetových vyhledávačů nejsledovanější dvojicí. Po spořádané ‚Brangelině‘, která do toho konečně po devíti společných letech praštila a pravděpodobně rozvádějící se Beyoncé s Jay-Z jsou ve své pozici momentálně neotřesitelní.

Zatímco Kanye nám z roztomilého studentíka v tričku s límečkem vyrostl v muže, co udává směr v pánské módě, jeho partnerka, která bývá často osočována z množství plastických zákroků, se zase tolik nezměnila. Pokud ji například někdo podezírá z přifouknutých rtů, může se přesvědčit, že minimálně v této oblasti Kim rozhodně neklame a plná ústa jí nadělila příroda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám