Hlavní obsah
Článek

Pokud někoho pobuřovala poslední řada VyVolených, kde nebyla o nahotou nouze, měl by se podívat na britskou verzi Big Brothera, v níž vystupují individua, vedle nichž silikonová Eva Feuereislová (34) i ostravská matka Romana Fabiánová působí jako ušlechtilé dámy z vyšších společenských kruhů.

Kontroverzní reality show se letos ve Velké Británii dočkala už 15. řady, jejíž epizody by se daly zařadit do repertoáru kanálu určeného jen pro dospělé publikum. Diváci lační po nahých tělech si přišli na své, což jim umožnila zejména Biannca Lake, která si nejspíš neuvědomila, že reality show skončila už před dvěma týdny.

Jednatřicetiletá striptérka si odhalování před zraky jiných natolik zamilovala, že nyní brázdí ulice Londýna s odhalenými ňadry a doufá, že narazí na nějakého zbloudilého fotografa. Tragédka z reality show má ve svém repertoáru i močení na chodníku, ale tentokrát předvedla jen bitku s kolegyní ze soutěže Danielle McMahon. Holky si nejspíš vjely do vlasů ve snaze obsadit před objektivy viditelnější pozici.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám