Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a muzikálová herečka Michaela Doubravová už na prázdniny jen vzpomíná, ale byly to ty nejhezčí v jejím životě. Hlavně díky tomu, že je strávila s přítelem Romanem Tomešem. "Měli jsme s Romanem krásné léto, celý měsíc volna. Byli jsme v Řecku, u jeho i u mých rodičů, u všech našich kamarádů, které normálně nestíháme vídat," svěřila.

Teď už je zase v plné práci, zkouší muzikál Horečka sobotní noci. A na rozdíl od kolegů, kteří při náročných tanečních trénincích hubnou, ona naopak přibrala. "Ale jen trochu, na svalech. Nikdy jsem moc neposilovala, svaly nezapojovala, byla jsem hubená jen tak. Jsem spokojená, že jsem taková pevná," pochvalovala si.

Protože mají s přítelem dva psy, zajímalo nás, kde je během zkoušek, které trvají celé dny, mají. "Zůstávali doma, jednou jsme jim tam nechali zapnutou kameru, a to se zrovna malá Mimi rozhodla, že tam všechno rozkouše. Roman z toho pak sestříhal grotesku a napsal písničku. Ale nakonec jsme je dali radši k našim na chatu," vyprávěla.

Míša už se vrátila i na natáčení seriálu Ulice. "Ale v podstatě tam jezdím jen tak na návštěvu, tolik natáčecích dnů už nemám," krčila rameny Doubravová, která má přítele v seriálu už od začátku natáčení. "Chodím tam pořád s Jakubem Štáfkem a nechtějí mi dát nikoho víc sexy. Třeba mého Romana," vyslovila přání na scenáristy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám