Hlavní obsah
Článek

Zlínská sexbomba Kristýna Schon donedávna o světě modelingu četla jen v magazínech, dnes je také jednou z jeho hvězdiček. Do světa krásných holek se dostala paradoxně: přes kalhotky s britskou vlajkou. To jí také pomohlo v další kariéře, když se stala i tváří největší automobilové výstavy u nás. Mrkněte, jaké velké poprsí odvážné dívčiny na návštěvníky bude vzhlížet!

Kristýna totiž coby hlavní „ksicht“ Prague Car Festivalu visí na plakátech, billboardech, její tvář je také na lupenech víkendové akce.

„Na základě doporučení fotografa mě vybral ředitel výstavy a prý proto, že jsem si dokázala sama vytunit svého mazlíčka Mini Coopera. Dala jsem mu třeba vlastní polepy střechy a kapoty,“ prozradila usměvavá kráska.

Schon vzešla z castingu z iGirl, což je soutěž, při níž jsou modelky foceny u auťáků a s IT technikou. Snímky čím dál prestižnějšího klání přebírají média pěti zemí světa. Tváří iGirl je například Eliška Bučková, která se s mladými ajťáky snaží zvýšit zájem mladých kluků o studium technických vysokých škol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám