Hlavní obsah
Článek

Film Indiana Jones a Chrám zkázy byl pro herečku Kate Capshaw přelomový hned ze dvou důvodů. Díky roli upovídané Willie Scott se stala dobovým sexsymbolem, a navíc při natáčení poznala svého budoucího manžela, režiséra Stevena Spielberga.

Od druhého filmového dobrodružství diváky oblíbeného archeologa v podání Harrisona Forda už uběhlo 30 let. Z filmové krásky s dobově charakteristickým účesem je dnes šedesátiletá dáma, která je vítaným hostem společenských událostí, přestože se na filmovém plátně naposledy objevila před 12 lety. Nyní je totiž na plný úvazek manželkou jednoho z nejvlivnějších mužů Hollywoodu.

Mezi Stevenem Spielbergem a Kate Capshaw proběhla při natáčení Indiany Jonese a Chrámu zkázy jiskra, která byla o sedm let později zpečetěna svatbou. S oscarovým režisérem si jeho manželka pořídila pět dětí. Kromě Sashy (24), Sawyera (22) a Destry (18) i adoptivního Thea (25) a Mikaelu (18). Z předchozího vztahu má Capshaw navíc dceru Jessicu (38) a Spielberg (77) si před jejich sňatkem stačil pořídit syna Maxe (29).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám