Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tahle zpráva přišla jako blesk z čistého nebe. Michaela Maláčová (52) po deseti letech fungování prodala Českou Miss. Před několika okamžiky bylo oficiálně oznámeno, že novým majitelem firmy M Marketing, která je pořadatelem národní soutěže krásy Česká Miss, se stává společnost Czech Event Production, a. s.

Maláčová jako bývalá královna krásy soutěž založila, v prvních letech konkurovala zavedené značce Miss ČR a následně se jí ji podařilo převálcovat. Soutěž krásy opouští po deseti letech fungování. Prodej České Miss je zdůvodňován tím, že se bývalí majitelé snaží více věnovat rozvoji obchodu s luxusním zbožím.

„Budu se nyní plně věnovat našim rodinným investicím a rozvoji neziskových projektů, které v Česku podporujeme. Českou Miss a její vítězky chci ale samozřejmě nadále sledovat. Pořádání soutěže přináší kromě práce také spoustu výjimečných zážitků, silných emocí a zajímavých setkání, na která nikdy nezapomenu,“ dodala Maláčová a neopomněla si přihřát polívčičku: „Mým nástupcům přeji vše nejlepší a už se těším na slavnostní finále příštího ročníku v nové víceúčelové hale Forum Karlín."

Nyní už je jasné, proč přistupovala Michaela Maláčová k jubilejnímu desátému ročníku s takovým sentimentem. Ještě před finále už bylo nejspíš zřejmé, že se jedná v tomto ohledu o její labutí píseň.

Reklama

Další články

Načítám