Hlavní obsah
Článek

Čtyři měsíce po tragickém skonu Ivety Bartošové (†48), která si vzala život skokem pod vlak, přišel vdovec po ní Josef Rychtář (65) s odvážným tvrzením. Na rozdíl od informačního úniku, z něhož vyplynulo, že prý měla být pod vlivem alkoholu a prášků, prý sebevraždu podle tvrzení Rychtáře spáchala zpěvačka úplně čistá!

„Jsem zvědavý, kdo se Ivetě omluví. Původně jsem podával podnět na úřad vyšetřování, aby prověřili, zda nedošlo k úniku informací, to jsem ale ještě neměl pitevní zprávu. A v ní se tvrdí, že Ivetka nebyla pod vlivem alkoholu a prášků,“ řekl Super.cz její muž. Přislíbil dodat důkaz, žádný ale do redakce nedorazil.

Zdroj, který už krátce po smrti zpěvačky tvrdil, že Bartošová šla na koleje pod vlivem léků, si ale stojí za svým a i redakce deníku, který uveřejnil informace z údajné pitvy, stále opakuje totéž: Rychtář údajně nemluví pravdu a manipuluje s informacemi!

„Ví moc dobře, že policie jeho tvrzení nemůže vyvracet, protože nedošlo k trestnému činu. Takže teď může tvrdit cokoliv a strážci zákona musí mlčet,“ dozvěděli jsme se názor od člověka blízkého již uzavřenému vyšetřování.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám