Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Mezinárodní společnost Felina, specialista na kvalitní dámské prádlo, přináší novinky sezóny podzim – zima 2014 značek FELINA, CONTURELLE by FELINA a značku pro mladé UNUSUAL. Společnost klade maximální důraz na perfektně padnoucí prádlo, výbornou kvalitu a elegantní střih do velkých velikostí. V nabídce jsou velikosti u některých sérií až do košíčku H. V podzimní kolekci FELINA jsou tři fashion barvy u oblíbených standardních sérií a také nová stálá série 203 IMPULSE. Tato série má zcela ženský charakter, který se prezentuje stylizovaným vzorem plamenů a je zde použita lehce průsvitná celoplošná krajka. Německá krajka opět splňuje vysoké nároky na perfektní kvalitu prádla FELINA. Tato série zahrnuje i nádherné body.

Skvělé novinky na sezónu podzim - zima 2014 u značky Conturelle by Felina

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Úžasné fashion série a jedna nová stálá série. Inspirací této sezóny bylo téma "vše o show". Všechno hraje s kouzlem okamžiku. V sériích byla mimo jiné zapracovaná kvalitní německá krajka, floristický motiv v kombinaci s funkčním materiálem nebo kombinace potisku puntíků s barevnou ornamentální výšivkou.

Nová standardní série 804 ILLUSION

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Svůdná krajková série. Celou sérii oživuje lehce průsvitný materiál v perfektně padnoucím střihu. Vedle hlavního požadavku na perfektní střih je zde splněn požadavek na dokonalý vzhled. V barevném provedení: černá, vanilková, hnědá a fashion barva královská červená.

Zlatý hřeb sezóny podzim – zima 2014

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zlatým hřebem sezóny podzim – zima 2014 jsou nádherné fashion série, které splňují maximální nároky na perfektní střih, kvalitu i design. Fashion série Conturelle by Felina 894: Balkonová podprsenka svádí jemnou průhledností. Druhý typ podprsenky s kosticí je lehce transparentní v horní části, zajišťuje oporu až do velikosti košíčku H. V barvách pudrová, purpurová a magická modrá. Fashion série Conturelle by Felina 895: Tato série nabízí jedinečný a neotřelý design. Použití nejmodernější laserové technologie. Barvy: královská červená a černá. Conturelle by Felina nabízí pro tuto sezónu další fashion série a novou barvu u oblíbené série PROVENCE.

Buďte trendy a sexy s novou řadou [un: usual]

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Značka [un:usual] nabízí módní pohodlné spodní prádlo pro mladé ženy se sebevědomím a většími velikostmi košíčků. Podzimní kolekce obsahuje 7 nových sérií. Kolekce podzimu má motto: "Popcorn". Pozitivní mix vzorů a kombinace materiálů a výrazných barev a kontrastů. V nabídce stálé i fashion série. Žhavou novinkou je program SHAKE IT. „Namixujte“ si individuálně soupravu! Kalhotky této nové standardní série je možné „namíchat jako koktejl v baru“. Kalhotky hipster a stringpanty jsou také ve výrazných svěžích fashion barvách, vhodně doplňují podzimní nabídku.

Novinky jaro - léto 2015

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Již nyní se můžete těšit na novinky jaro - léto 2015, které společnost FELINA představila na přehlídkách veletrhu STYL a KABO 24.-26.8.2014 v Brně. Na obrázku modelky Lucie Procházková a Dominika Hužvárová, zdroj: Styl a Kabo, foto Tomáš Hrček.

Další články

Načítám