Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Manželská krize Terezy Kostkové (47) a Petra Kracika je už dávno pryč a slavný pár prožívá další etapu vztahu, z něhož vzešel syn Toník. Odcizení, které vyvrcholilo loni v létě, jejich vztah dokonce upevnilo.

Tereza strávila kvůli pracovním povinnostem léto na jižní Moravě, kde natáčela seriál Vinaři. Před rokem se od ní manžel dočasně odstěhoval, ale teď by nejspíš v Praze bez Kostkové nevydržel, a tak ji věrně doprovází i s jejich synem. „Na natáčení jsem jezdila s manželem a Toníčkem, vozil mě na Moravu. Musím poděkovat své rodině, že to tak hezky šlo,“ řekla seriálová hvězda, od níž bychom tato slova loni nečekali.

Z letního natáčení si Tereza udělala rodinnou dovolenou, protože manžela měla neustále na place. „Kracik byl na natáčení pravidelně a hlídal syna. S Kostkovou se k sobě chovali jako hrdličky,“ prozradil nám zdroj ze štábu.

Manžel si herečku, která se od neděle předvede ve Vinařích, přijel na Moravu pohlídat. Nemusí se však bát, že by noci trávila v místních sklípcích. „Na natáčení vládla prohibice, nesměli jsme nic pít. Večer jsme sice byli zvaní do sklípku, ale tam si něco dali spíš mladí než matka od dítěte, která ráno musí vstát a být fit,“ dodala Kostková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám