Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Drsný rapper a tetování, to jsou dvě věci, které k sobě nějak patří. Český rapper El Nino si ale cestu k tetování našel snad ještě dřív, než začal rapovat. První permanentní obrázek zdobil jeho tělo už ve třinácti letech.

V době, kdy většinou kluci ještě netuší, co je to drsný svět, on vyrazil do tetovacího salonu. „Nechal jsem si vytetovat lebku přes celé rameno, máma tenkrát dlouho brečela,” vzpomíná na své začátky.

Tetování si El Nino nedává jen tak z hecu či na základě módního šílenství. Každé má vždy nějaký význam. „Asi bych si na tělo nedal nějaký ornamenty, protože mi to připadá jako kýč. Mám tam datum narození a úmrtí mé matky a otce. Jméno Cristian je mého syna,” vysvětluje a dále uvádí. „Nohy mám celkem čistý, ale chystám tetování nad obě kolena.”

El Nino si kromě tetování zakládá i na módě a stylu, takže může působit arogantně. Proto je rád, že se před rokem zúčastnil reality show VyVolení. „Lidé mohli za tu krátkou dobu zjistit, že jsem úplně normální člověk, a ne žádnej namyšlenej rappírek, jak můžu působit. Já pocházím z chudých poměrů, a to mě naučilo, jak se mám chovat k lidem a mít pokoru.”

Své životní zkušenosti pak rapper dává do svých písní, které si můžete poslechnout už tento pátek v klubu SaSaZu, kde je předskokanem kapely Kontrafakt, jejímž členem je jeho "velký bratr" Patrik Rytmus Vrbovský (47).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám