Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Důležité je, aby byl člověk sám se sebou spokojený. K tomu stačí málo! Chcete zažít úžasný pocit ze sebe sama? Máme pro vás jednoduchý tip, který má maximální účinek a navíc je ověřený našimi zákazníky! Vyzkoušejte výrobky, které jsou navrženy přesně pro vás, abyste se cítili skvěle a byli zdraví a štíhlí.

Chutným nápojem ke skvělé postavě, jednodušší to už ani nemůže být!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte rádi koktejl? My vám ho nabízíme navíc se skvělými účinky pro zhubnutí. Pro ty, co neradi polykají tablety na hubnutí, je produkt Green Coffee plus v podobě koktejlu ideální volbou. Stačí si dát jednou denně osvěžující nápoj s příchutí vanilky a pozorovat, jak jdou kila dolů. Vyzkoušejte výrobek ověřený našimi zákazníky. Stačí pro sebe udělat tak málo a budete se cítit skvěle. Běžná cena Green Coffee shaku je 699 Kč, nyní koupíte za akčních 379 Kč.

Elixírem svěžesti a mládí je Kustovnice čínská

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Goji, neboli kustovnice čínská, patří mezi klenoty tradiční čínské medicíny. Příznivě působí na činnost jater a ledvin, díky kterým se tělo čistí. S Goji se budete cítit svěžejší a únava vás jen tak neochromí. Kustovnice navíc prokazatelně zlepšuje zrak a paměť. Číňané říkají, že tato zázračná rostlina pomáhá zprůchodňovat a uvolňovat energetické blokády. Pokud se cítíte vyčerpaní a unavení, pitím šťávy z kustovnice získáte zpět ztracenou energii. Nyní v akci 1+1 GOJI BIO šťáva 0,5 l za skvělých 499 Kč.

Extrémní antioxidant, který ochrání i velmi namáhaný organismus

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky nadměrnému stresu, který v uspěchané společnosti působí na všechny bez výjimky, je naše tělo náchylnější ke vzniku všech možných nemocí včetně rakoviny. Rostlina jménem graviola se po staletí používá v Jižní Americe k léčbě vysokého krevního tlaku, nachlazení i křečí trávícího ústrojí. Obklady z ní zase pomáhají při artritidě a revmatismu. Nejnovější výzkumy naznačují, že může fungovat jako účinná prevence rakoviny a také pomáhá při její léčbě. Přípravek GRAVIOLAINTM s extraktem z této dřeviny můžete koupit v akci za 199 Kč, běžná cena 399 Kč.

Problémy s prostatou už nemusí rušit váš spánek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Problémy s prostatou si v životě projde v podstatě každý muž. V osmdesáti letech už trápí devět z deseti mužů. Je proto velmi důležité myslet dopředu a proč při tom nevyužít síly přírody. Přípravek PROSTAINTM obsahuje extrakty z rostlin, které kombinují nejúčinnější látky příznivě působící na zdraví prostaty. Lykopen, který snižuje riziko vzniku rakoviny; kopřivu dvoudomou, která přispívá k normální funkci prostaty a Saw palmetto, který podporuje správnou funkci močového ústrojí. Tento přípravek můžete nyní koupit za akčních 199 Kč, běžná cena 399 Kč.

Zelená káva je nejrychlejší cesta k úžasné postavě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Absolutním hitem v hubnutí je Green Coffee. Jedná se o nejprodávanější doplněk v hubnutí na světě, který používají i celebrity jako Katy Perry a Jennifer Lopez. U nás jsme ho oproti zahraničním produktům obohatili vitamínem C a spirulinou, která tlumí chuť na sladké. Green Coffee plus má navíc antioxidační efekt, který vám pomůže ke krásnější pleti. Akční balení Green Coffee plus s čajem Štíhlá krása z Čech koupíte za 329 Kč, běžná cena 718 Kč!

Další články

Načítám