Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na péči o dvouměsíční Lindu není Lucie Borhyová (46) rozhodně sama. Naprosto vzorně jí pomáhá její partner Michal Hrdlička (25), který s miminkem v kočárku vyráží na procházky, což bývá u tatínků běžné, ale věnuje se pro otce i méně typickým činnostem, jako jsou koupání a přebalování. Zejména měnění plenek většina tatínků raději přenechává jiným.

„Je úplně fantastickej. Pomáhá, přebaluje, koupe dokonce sám. Malá je zmenšenina Míši, takže je to moc hezký se na ně dívat, když jsou spolu,“ svěřila se Blesku Lucie. Moderátorka je velmi ráda, že se na otce svého dítěte může prakticky ve všem spolehnout. Kromě kojení péči o miminko zvládá naprosto samostatně.

Je to další důkaz toho, že si Borhyová mateřskou dovolenou příliš neužije a že dělá vše proto, aby si udržela práci v Televizních novinách, kvůli které by ostatní kolegyně v jejím oboru vraždily. Po dobu její nepřítomnosti Borhyovou na jejím křesle vedle Reye Korantenga (49) nahradila Kristina Kloubková. „Dívala jsem se na ně. Kristinka tu roli zvládla úplně fantasticky. Zpříjemňovali mi večery, třeba při kojení,“ svěřila se pro změnu portálu Nova.cz Borhyová. Dá se očekávat, že Lucie Borhyová Televizní noviny nebude sledovat jako divák, ale vrátí se znovu na scénu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám