Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodačka z čínského Čcheng-tu Bai Ling popírá veškerá fakta o stárnutí. Ve filmu se objevuje již od osmnácti, ale za oněch uplynulých třicet let je její zjev prakticky beze změn. Exotická kráska naposledy pózovala pro fotografa v pondělí na pláži v Marina Del Rey v Kalifornii a opět dokázala, že zastavit čas je pro ni hračkou.

Mladistvý vzhled si udržela i poté, co si prošla závislostí na alkoholu, ze které se dokonce v roce 2011 léčila před televizními kamerami v pořadu Celebrity Rehab with Dr. Drew. Mnozí o Bai hovoří jako o nevyzpytatelném člověku a její tvrzení je potřeba brát s rezervou. V roce 2009 například v rozhovoru tvrdila, že je z měsíce, kde žije její babička. „Ve skutečnosti nejsem v realitě. Žiji ve svém vlastním vesmíru a má mysl se nachází milióny mil někde daleko,“ uvedla tehdy s tím, že kdyby se podívala na měsíc, našla by tam babičku, jak stále bydlí v jejím rodném domě.

Drobnou herečku, jež za měsíc oslaví osmačtyřicet a otevřeně se hlásí k bisexualitě, si můžete pamatovat z filmů Vrána, Děsná hlína, Rudý labyrint, Anna a král či Země zaslíbená. V posledních letech ji však role ve velkých filmech míjejí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám