Hlavní obsah
Článek

Josef Rychtář (65) se každý den chodí poklonit památce své manželky Ivety Bartošové (†48) na její hrob v Říčanech, ten je ale prázdný, takže se klaní jen náhrobku s gramatickou chybou. Proč vůbec nechce Ivetiny ostatky uložit tam, kde by to asi každý čekal?

„Probírali jsme to, proč si po stěhování z Ivetiny vily tu urnu vůbec bere do Říčan. Nepřipadá mi to totiž vůbec vhodné s ohledem na jeho bývalou ženu Darinu. Vysvětluje to tak, že kdyby dal popel do hrobu, někdo ho zneuctí nebo jinak znesvětí. Či nedejbože ukradne,“ vysvětluje zdroj z okolí vdovce.

Pravdou je, že Iveta Bartošová má spoustu bláznivých uctívačů, kteří by asi byli schopni nejroztodivnějších věcí. V tomhle tedy dáváme podnikateli za pravdu, přeci jen bychom se nechtěli dočkat nějakých orgií spojených s Ivetinou urnou.

Rychtářovi však dosud asi nikdo neřekl o úložišti uren na hřbitově, kam se nikdo nepovolaný nedostane. Jinak by asi nevolil takovou nevhodnou cestu jako dát ji do domu ženě, které se s nebožkou před třemi lety spustil…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám