Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Petr Kutheil je s přítelkyní Markétou Šandovou teprve krátce. Jen co se vrátili z první společné dovolené ve Špindlu, zamluvil Petr hotelový pokoj a zavolal své dlouholeté kamarádce, zpěvačce Evě Burešové, kterou si pozval na natáčení nového klipu.

„Točíme tady poslední záběry do videoklipu k písničce Nádherná. Chlap je občas zblbnutý a dělá hloupé věci. Chci ukázat na věci, které se nám chlapům stávají a potom si to vyčítáme,“ naznačuje Petr děj videoklipu. Netají se tím, že texty píše o skutečných událostech. Setkal se snad někdy s nevěrou?

„Když je člověk mladý a není tak úplně zamilovaný, tak si chce všechny oblasti života vyzkoušet. Nechám to na čtenářích,“ červenal se Kutheil. Během milostné scény s Evou Burešovou byla jeho přítelkyně Markéta poblíž.

„Jsem z branže a vím, co dělá Petr za práci. I když se na to dneska nerada dívám, tak to chápu. Proto taky sedím ve vedlejší místnosti a nekoukala jsem se,“ svěřila se.

Petr si všechno pojistil i na straně přítele Evy Burešové. Pozval ho na jedno a všechno mu vysvětlil. Eva už totiž odmítá točit cokoli odhaleného. Stydí se! „Poslední dobou se stydím víc a víc. Nevím, čím to je. Nečekala jsem, že budu dneska oblečená až tak vyzývavě, chtěla jsem si vzít delší košilku. A kolem je až moc lidí,“ postěžovala si Burešová, která na place běhala jen v punčochách a košilce, odhalující zadeček. Všechno to prý pochází z její skříně.

„Do postele v tom nechodím. Nebo jak kdy. Když spím u sebe doma, nosím košilku, a když spím u přítele, tak mám jeho triko a trenky. V tom chlapským se cítím úplně nejlíp,“ směje se Eva.

Reklama

Další články

Načítám