Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Potkat se s Martinem Chodúrem (34) v Praze je čirá vzácnost. S přítelkyní Ilonou žije u Ostravy, vystupuje také spíš na Moravě nebo na Slovensku. "V Praze jsem delší dobu nebyl, naposledy když jsme měli koncert v místním jazzovém klubu," svěřil Super.cz.

"Popové věci teď tolik nedělám, i co se festivalů v létě týče, vystupoval jsem spíš na jazzových. V Liptovském Mikuláši, Staré Bystrici nebo v Bruntále. Vím, že bych měl něco podniknout i v Čechách, ale nějak se mi to sešlo jinak," dodal.

Je to pro něj pohodlnější, i pokud jde o vzdálenosti. S partnerkou totiž bydlí u Ostravy. "Žiju pod Lysou horou. Není to úplná samota, ale také ne žádné velkoměsto. Máme to pětadvacet minut do centra Ostravy, kde partnerka pracuje, ale zároveň jste v přírodě, můžete relaxovat, vypnout," míní.

A nás zajímalo, co vlastně doma dělá, když je partnerka celé dny pryč a pracuje. "Taky pracuju. Rozhodl jsem se dělat si manažerské i producentské věci sám. Přímý kontakt je k nezaplacení a můžete si sám život řídit. Organizuji si svou koncertní činnost, věnuji se i firemním večírkům, skládám svoje texty, aranžuji, připravuji novou desku. Je toho hodně, a rozhodně se nenudím,“ uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám