Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Seriál První republika má momentálně na obrazovkách pauzu, ale jistě si pamatujete kamarádku hlavní hrdinky, židovskou dívku Leu. Tu hraje půvabná brunetka Marika Šoposká, kterou známe i jako filmovou princeznu z pohádky Micimutr, v níž účinkovala spolu s Libuší Šafránkovou (†68).

Kdo by měl na okatou krásku zálusk, má ale smůlu. Její přítel, filmový zvukař, ji loni v zimě v Indii požádal o ruku, ona řekla ano, a od března je vdaná. "Každý se mne ptá, proč jsem se vdávala tak mladá, a já na to mám jedinou odpověď. Jsem si jistá, že jsem potkala toho pravého," řekla Super.cz Marika, když jsme ji potkali na otevření nového kosmetického salonu.

Tam také prozradila, že dříve o sebe moc nepečovala, nejraději chodila v džínách a teniskách. "Možná až po svatbě jsem v sobě objevila ženskost," smála se. "Ale kosmetiky mi moc nepřibylo, mám třeba jenom tři rtěnky. Ale třeba mne tady poučí, co bych měla používat," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám