Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

European Poker Tour (EPT) je světově nejbohatší a nejpopulárnější pokerová série. Od roku 2004 si hráči v desítkách turnajů EPT po celé Evropě rozdělili jenom na výhrách pohádkových 617 milionů eur. 16. srpna odstartovala ve španělské Barceloně již 11. sezóna tohoto prestižního turnajového okruhu, které se účastnilo i mnoho českých hráčů.

SLEDUJTE ŽIVÝ PŘENOS Z BARCELONY

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Čeští pokeroví fanoušci mají premiérově jedinečnou příležitost sledovat dění z finálového stolu hlavního turnaje živě prostřednictvím live streamu s viditelnými kartami všech hráčů a s českým komentářem, o který se postará ostřílená komentátorská dvojice Luděk Staněk a Václav Rychtařík. Hudební kritik, moderátor a novinář Luděk Staněk je sám vášnivým pokerovým hráčem, Václav Rychtařík je naopak odborník na slovo vzatý a uznávaná kapacita v oblasti organizace a řízení pokerových turnajů nejen v České republice. Oba mají za sebou hodiny komentování záznamů pokerových turnajů vysílaných na českých televizních stanicích.

PRO VÍTĚZE JE PŘIPRAVENO 1261000 €

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Barcelona je 100. podnikem EPT v její více než desetileté historii. Zájemci o účast v hlavním turnaji museli složit startovné 5300 €, téměř 150000 Kč a při rekordní účasti 1496 hráčů tak na vítěze čeká 1261000 €, cca 35 miliónů korun. V předchozích 99 hlavních turnajích poznala EPT i jednoho českého šampiona. Stal se jím v roce 2009 student Jan Škampa, který si odnesl 682000 €, skoro 19 milionů korun! Čeští hráči poté zaznamenali několik dalších finálových stolů, ale Škampův triumf zatím nikdo nezopakoval a nepovede se to ani letos. Na finálový stůl se totiž neprobojoval žádný Čech. Nejúspěšnějším se na 45. místě stal Vojtěch Růžička, který si za svůj výkon odnesl částku 20300 €.

O European Poker Tour

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

European Poker Tour (EPT) je světově nejbohatší a nejpopulárnější pokerová tour. Od roku 2004 vyplatila EPT na výhrách 617 milionů eur a uspořádala turnaje napříč celou Evropou. Pod EPT také spadá bahamský pokerový svátek PokerStars Caribbean Adventure (PCA), který se odehrává vždy v lednu a jde o největší pokerový festival, který se odehrává mimo Las Vegas.Letošní 11. sezóna EPT staví na základech předešlé úspěšné dekády a desítkách úspěšných turnajů.Nová sezóna odstartovala v Barceloně, následně budou pokračovat zastávky v Londýně, Praze a Deauviile. Velké finále PokerStars & Monte-Carlo®Casino EPT Grand Final je situováno tradičně do Monaka. Další zastávky budou oznámeny v průběhu roku.

Další články

Načítám