Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

O vítězce poslední řady Česko Slovenské SuperStar nebylo po soutěži příliš slyšet, ale letos se dočkala hned dvou úspěchů. Nejenže si zahraje v muzikálu Mamma Mia!, ale vystoupí také na Černobílém turné Lucie Bílé (57).

Po opakovaných trumfech na Českém slavíkovi i TýTý se Bílá konkurence nejspíš nebojí a dala prostor zpěvačce, která je na rozdíl od ní na počátku kariéry. Sabina Křováková (32) se tak se svou kapelou postaví před fanoušky své slavnější konkurentky, a není vyloučeno, že je Lucii odloudí.

„S celou kapelou jsme neskutečně natěšení a šťastní, že můžeme být předkapelou Lucie Bílé. Uznávám ji jako výbornou zpěvačku, nejlepší u nás. Mám skvělou skupinu složenou z výborných muzikantů pocházejících z poloviny ze Slovenska. Já zpívám a hraju na elektrickou kytaru, abych klukům trochu pomohla,“ tvrdí Sabina, která v říjnu vyrazí na velké pódium.

Na koncertech Lucie Bílé si Křováková zazpívá v době, kdy budou vrcholit zkoušky na muzikál Mamma Mia!, z něhož je ještě nervóznější než ze setkání se slavicí.

„Přece jen se cítím jistěji na pódiu s kapelou v zádech. V muzikálu jsem nikdy nevystupovala, bude to pro mě nové a beru to jako obrovskou výzvu. Věřím, že se mi podaří všechno skloubit dohromady a všechno dělat naplno,“ dodala vítězka SuperStar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám