Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) přijala výzvu pořadatele Muže roku Davida Novotného a stejně jako další celebrity se nechala zlít proudem ledové vody.

Nosková si nedávno nechala zvětšit poprsí, ale protože je stále v rekonvalescenci, sexy trojky v hlubokém výstřihu zatím ještě neukázala. To jí ale nebránilo upozornit prostřednictvím Ice Bucket Challenge na amyotrofickou laterální sklerózu (ALS) a poslat peníze na boj s touto neurologickou nemocí.

Nosková pojala ledovou výzvu opravdu z gruntu. Ve stahovací podprsence a kraťáskách se nechala polít vodou v mrazírnách!

„Jsem v mrazírnách, peníze už jsem zaplatila, abych nedělala něco jenom tak zbytečně, je tady asi minus 18 stupňů, tak jdeme na to,“ řekla těsně před ledovým aktem Nosková. Ječící zpěvačka pak pod proudem studené vody s drkotajícími se zuby nominovala na další "polejvačku" mimo jiné herečku Martu Ondráčkovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám