Hlavní obsah
Článek

Hlas má sice úžasný, ale možná bychom si jí nevšimli, kdyby nebylo její velmi nekonfekční postavy. Zpěvačka Dannie, která se našla ve stylu r'n'b, na sebe shání oblečení jen těžko. Její postava s ňadry číslo osm, užším pasem a prostorově výrazným zadečkem vyžaduje speciální služby švadlenek, zvláště co se pódiových modelů týče.

"Tenhle model mi navrhly kamarádky. Mám působit jako panenka, i když klasická barbína to samozřejmě není," svěřila Dannie v zákulisí po jednom vystoupení. V šatičkách s růžovými prvky vypadala opravdu roztomile, i když připustila, že poslední přítel ji opustil kvůli hubenější dívce.

"Já jsem se svojí postavou spokojená. I když uznávám, že ze zdravotních důvodů bych trochu zhubnout měla. Ale nechci nic drastického, aby mi zůstaly moje křivky, které na sobě mám ráda. A nemůžu říct, že bych, kromě toho, jak to dopadlo s tím posledním, měla nouzi o chlapy," dodala.

Ostatně i ona sama má na muže, co se velikosti týče, jisté nároky. A svým prohlášením rozesmála i o generaci starší zpěvačky, které se s ní v zákulisí sešly. "Víte co? Může být malej, stačí, když je dlouhej a tlustej," pobavila osazenstvo náchodského divadlo po finále Muže roku.

Reklama

Další články

Načítám