Hlavní obsah
Článek

Modelka Hanka Mašlíková (41) každoročně pořádá charitativní turnaj v plážovém volejbalu, jehož výtěžek putuje na výcvik psů pro nevidomé. A zase jí nevyšlo počasí. "Pořádala jsem to už v červnu, pak dvakrát v srpnu a pořád je hnusně. Je zima, prší. Už nevím, kdy to mám dělat. Jsem z toho smutná, protože když je blbé počasí, samozřejmě nepřijdou lidi a výtěžek pro pejsky je pak menší. Naštěstí mám ale sponzory, takže spousta peněz pejskům stále půjde," řekla Super.cz Mašlíková.

Kdo se těšil, že na plážovém volejbalu uvidí Mašlíkovou v sexy outfitu a bude obdivovat její vymakané tělo, měl smůlu. "Je asi patnáct stupňů, a tak si myslím, že už jsem takhle dost odkrytá. Počasí nepřeje tomu, abych se tady ukazovala v plavkách," vysvětlila Hanka.

Ve fitku ale prý nemaká proto, aby ji někdo obdivoval a balila na to chlapy. "Cvičím proto, že záda jsou velmi důležitá pro fungování těla. Posiluju ne na efekt, ale aby tělo fungovalo. Kombinace toho, že tělo funguje a líbí se, je ale ideální," smála se Mašlíková, která je momentálně nezadaná. Po rozchodu s fotbalistou Michalem Kadlecem novou lásku nemá.

"Mám za sebou rozchod a teď si tu samotu docela užívám. Mám hezké období, mám fajn práci, kolem sebe lidi, se kterými sportuju, chodím do kina, do divadla a mám super rodinu," dodala Mašlíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám